NIEUWS.


 
 

Op deze pagina treft u een overzicht van het laatste nieuws, tutorials en ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsprocessen en SnelStart.

 

 
juli 28, 2022

Is jouw BTW oké ?

Btw-aangifte doen, de meeste ondernemers ontkomen er niet aan. We helpen je graag om ervoor te zorgen dat het een fluitje van een cent wordt.
juli 28, 2022

Hoe corrigeer ik een ingediende btw-aangifte?

Het zal je maar gebeuren. Heb je net de hele administratie op orde, gecontroleerd en de btw-aangifte ingediend, kom je alsnog een factuur tegen. Deze factuur had je nog niet in de administratie verwerkt, waardoor de factuur nog niet is meegenomen in de btw-aangifte. In dat geval heb je waarschijnlijk teveel of te weinig btw betaald. Wat te doen met deze onverwerkte factuur na het indienen van de kwartaalaangifte?
juli 12, 2022

SnelStart gaat samen met MyEmma en Pro Management

SnelStart neemt softwareoplossing MyEmma over en heeft een intentieovereenkomst bereikt tot overname van de activiteiten van Pro Management. Daarmee breiden we de dienstverlening aan administratie- en accountantskantoren flink uit.
juni 28, 2022
Snelstart logo

SnelStart Aangenaam

Ook wij waren aanwezig bij SnelStart Aangenaam, waar we veel informatie hebben gekregen over de nieuwe ontwikkelingen die SnelStart aan het doorvoeren is, gericht op de […]